جمعه, ۰۹ تیر ۱۴۰۲ ۱۳:۵۳ ۱۷۶
طبقه بندی: شرکت
چچ

بازدید معاون اول رئیس جمهوری و وزیر ارتباطات از غرفه تفتا در الکامپ

مخبر: انتظارات قانونی در عرضه محصولات نوآور به تدریج رفع می شود

در جریان برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ معاون اول رئیس جمهوری و وزیر ارتباطات با حضور در غرفه تفتا با محصولات و خدمات جدید شرکت های این هلدیتگ از نزدیک آشنا شدند.

مخبر: انتظارات قانونی در عرضه محصولات نوآور به تدریج رفع می شود

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل «تفتا»، در پی حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری و عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در غرفه هلدینگ تفتا محمد فرجود، مدیرعامل هلدینگ فناوری و نوآوری بانک تجارت (تفتا) به معرفی محصولات و خدمات مختلف هلدینگ پرداخت.

سه محصول شرکت کارت اعتباری ایران کیش شامل تی بی پلاس، ریال دیجیتال، پرداخت مبتنی بر تکنولوژی NFC و دو محصول شرکت «تاتا» یعنی نرم افزار سها(سامانه احراز هویت دیجیتال) و سامانه LCMS (سامانه جامع پذیرندگان )، دو محصول

«آرک» و «باجت» از شرکت سیمرغ تجارت، محصولات شرکت تکنو تجارت و محصول« اکوتام» از شرکت تجارت شایان ازجمله خدمات و محصولاتی بودند که در این دیدار از سوی محمد فرجود به معاون اول و وزیر ارتباطات معرفی شدند.

معاون اول و وزیر ارتباطات در توضیحات فرجود از ارائه راهکارهای مختلف دراین سیستم ها از جمله سیستم های اعتباری استقبال کردند.

همچنین محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری در پاسخ به سوال اختصاصی خبرنگار ما مبننی بر اینکه بسیاری از محصولات مبتنی بر تکنوژی های مختلف از جمله تکنولوژی های پرداخت درانتظار گذرازمراحل قانونگذاری هستند، گفت: بعضا قوانینی وجود دارد اما این مسئله به تدریج رفع می شود.

آدرس کوتاه شده: